Andere evenementen

Natalia: In My Blood tour 2017

Datum en uur: 28 april 2017 om 20u00

Locatie: Evenementenhal Schiervelde - Roeselare: Diksmuidesteenweg 396 - 8800 Roeselare Belgium

2017 wordt een druk jaar voor Natalia en haar fans. Zo zal de zangeres onder meer te zien zijn tijdens het derde seizoen van het VTM-kijkcijferkanon 'Liefde Voor Muziek', waar ze liedjes van haar collega-artiesten Clouseau, Bart Peeters, Lady Linn, Isabelle A, Josje en Gers Pardoel naar haar hand zal zetten, en is ze ook terug coach in 'The Voice van Vlaanderen'

Van haar 'In My Blood Summer Tour' verschijnt op 18 december 2016 een live-dvd en ze sluit het jaar 2016 muzikaal af zoals ze het begonnen is... met een ijzersterke ballad. Haar nieuwe single 'Synchronize' werd geschreven en geproducet door Jud Friedman, de man achter de vele successen van o.a. Whitney Houston, Toni Braxton en LeAnn Rimes. 'Synchronize' (digitaal verkrijgbaar vanaf 20 december 2016) is een voorbode van de in april te verschijnen 'In My Blood Deluxe Edition', waarop ook enkele nieuwe songs zullen prijken en het beste van Natalia's deelname aan 'Liefde Voor Muziek'.

Na de release van het album 'In My Blood Deluxe Edition' vat Natalia een hernieuwde 'In My Blood Tour' aan. De popster zal andermaal Vlaanderen doorkruisen en haar fans laten genieten van haar goudfluwelen soulstem en podiumpower.

Type plaatsen

Tickets:

Gaat u graag als VIP, bekijk dan zeker de informatie over onze exclusieve VIP-arrangementen. Het aantal VIP-arrangementen is beperkt.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief reservatie- en portkosten. Hoe bestellen!

VIP-arrangement

Zoals gebruikelijk bij elk topevenement is er opnieuw een uiterst verzorgd vipgebeuren onder de vorm van een VIP WALKING FORMULE. Schrijf u nu in en laat u en uw genodigden verwennen, want de plaatsen zijn beperkt!

Een VIP-arrangement bevat:

Bestellen via Teleticketeasy.be

Mis deze avond niet, U kan erbij zijn!

U kan kaarten bestellen via Teleticketeasy.be voor volgende type plaatsen:

Alle prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief reservatie- en portkosten.

Hoe bestellen: