Andere evenementen

Jacques Vermeire: Van 7 tot 77

Datum en uur: 24 november 2018 om 20u15

Locatie: Evenementenhal Schiervelde - Roeselare: Diksmuidesteenweg 396 - 8800 Roeselare Belgium

Dertig jaar, een slordige tweeduizend voorstellingen en pak-weg een miljoen bezoekers na Zaalshow I, kondigt Jacques Vermeire zijn zevende zaalshow aan: Van 7 tot 77.

In Van 7 tot 77 luidt de oude rot van de volkscomedy een terugkeer in naar de typetjes en tegelijk neemt hij een wissel op een vrolijke toekomst met jonge god Ruben Van Gucht. Want... Na zijn overrompelend succesvolle comeback met 5 voor 12 (2012) steekt Jacques Vermeire nog een sportief tandje bij en speelt hij met Ruben Van Gucht zijn jongste joker uit.

Ruben (31) van zijn kant imiteert de legendarische typetjes van Jacques al van in zijn kindertijd. Jeanke De Visser op familiefeesten. Mon Peeters op bivak. Zelfs Fonske Verzele op zijn eigen trouwpartij.

Jacques (66), notoir sportliefhebber, volgt Ruben al jaren op de voet. Is zowaar het 30ste verjaardagsgeschenk van Radio 2 aan Ruben en wijdt hem in in de wereld van FC De Kampioenen.

Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht versmelten hun wederzijdse respect en sympathie nu tot een avondvullend lachsalvo, getiteld Van 7 tot 77. De sportieve reporter vuurt de man van duizend-en-een smoelen aan tot zijn weergaloze core-business: hilarische typetjes. Het is nu al uitkijken naar nieuwkomers als kaasmeester Jean Van Tricht en Nonkel Geubels. Want... Het Kuifje van de Vlaamse media presenteert de Kapitein Haddock van de volkscomedy voor een publiek Van 7 tot 77.

Type plaatsen

Tickets:

Gaat u graag als VIP, bekijk dan zeker de informatie over onze exclusieve VIP-arrangementen. Het aantal VIP-arrangementen is beperkt.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief reservatie- en portkosten. Hoe bestellen!

VIP-arrangement

Zoals gebruikelijk bij elk topevenement is er opnieuw een uiterst verzorgd vipgebeuren. Schrijf u nu in en laat u en uw genodigden verwennen, want de plaatsen zijn beperkt!

VIP-arrangement:

Suoer VIP-arrangement:

Bestellen via Teleticketeasy.be

Mis deze avond niet, U kan erbij zijn!

U kan kaarten bestellen via Teleticketeasy.be voor volgende type plaatsen:

Alle prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief reservatiekosten.

Hoe bestellen: